Πώς να έρθετε

Ο πιο γρήγορος τρόπος να έρθετε στο νησί είναι αεροπορικώς. Την καλοκαιρινή περίοδο είναι πολύ εύκολο να βρείτε εισιτήριο, και το αεροδρόμιο βρίσκεται κοντά στην πόλη της Σκιάθου.
Διαφορετικά θα μπορέσετε να έρθετε απο τα λιμάνια του Αγ. Κωνσταντίνου, Βόλου και Θεσσαλονίκης με φέρρυ αλλά και με δελφίνι. Ενδεικτικά, απο το λιμάνι του Βόλου θα σας πάρει περίπου 3 ώρες με το φέρρυ ή 1 ώρα και 45 λεπτά με το δελφίνι.

Μόλις φτάσετε στο νησί...

Είναι εύκολο να έρθετε στο ξενοδοχείο είτε με μηχανάκι, λεωφορείο, αυτοκίνητο ή ταξί. Το νησί το διαπερνά ένας κεντρικός ασφαλτόδρομος σε πολύ καλή κατάσταση, ο οποίος ξεκινά απο το αεροδρόμιο μέχρι το άλλο άκρο του νησιού, τις 'Κουκουναριές', περνώντας απο όλα τα σημαντικά μέρη. Τα λεωφορεία λειτουργούν απο νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και εξυπηρετούν με 25 στάσεις όλα τα μέρη και τις παραλίες του νησιού.

Νοικιάστε αυτοκίνητο και ακολουθήστε τις πινακίδες για 'Τρούλο' ή 'Κουκουναριές'. Μετά απο 10 λεπτά διαδρομής θα φτάσετε στον 'Τρούλο', στο σημείο που ο δρόμος κάνει διχάλα. Παίρνοντας τον δεξί δρόμο θα βρείτε την πινακίδα μας στα 100 μέτρα.
Πάρτε ταξί απο το αεροδρόμιο ή το λιμάνι και πείτε του να σας φέρει στο ξενοδοχείο μας 'Ξενοδοχείο Ζάχος' στην περιοχή Τρούλος.
Ανεβείτε στο λεωφορείο στη στάση του λιμανιού και κατεβείτε στη στάση 18: 'Τρούλος'. Απο εκεί είναι άλλα 5 λεπτά με τα πόδια.
Εκτυπώσιμος χάρτης